Energierecht

Ontwikkelingen in de energiebranche volgen elkaar door duurzaamheid, globalisering en de komst van nieuwe toetreders snel op. Energierecht is dan ook een rechtsgebied dat steeds meer haar eigen plek verwerft. Veel ondernemers komen in aanraking met het energierecht. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u als ondernemer streeft naar duurzame energieopwekking, te maken krijgt met de uitstoot van gassen of netbeheerder bent. In dergelijke gevallen is het belangrijk dat u zich tot een advocaat met know how van dit rechtsgebied wendt.

De specialisten van Law & More zijn volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en innovatieve technologieen binnen de energiebranche. Zij houden de technologische ontwikkelingen nauwkeurig bij en kennen de specifieke wetgeving. Heeft u vragen met betrekking tot schone energie, de handel in emissierechten of het sluiten van energie- of warmtecontracten, dan biedt Law & More u graag juridische ondersteuning. 

No-nonsense mentaliteit

Het team van Law & More denkt met u mee en kijkt verder dan enkel de juridische aspecten. Tot de kern van het probleem komen en het vervolgens doelgericht aanpakken, daar gaat het om. Dankzij onze no-nonsense mentaliteit en jarenlange ervaring kunt u bij ons rekenen op nauw betrokken en efficiënte juridische ondersteuning.

Contact

Heeft u vragen of een probleem met betrekking tot het energierecht? Voelt u zich dan vrij om contact op te nemen met mr. Tom Meevis, advocaat bij Law & More via tom.meevis@lawandmore.nl of mr. Maxim Hodak, advocaat bij Law & More via maxim.hodak@lawandmore.nl of bel ons op +31 (0)40-3690680.